Χαιρετισμοί

Αγαπητοί συμφοιτητές, συνάδελφοι, σύνεδροι,
Αξιότιμοι καθηγητές, ομιλητές, προσκεκλημένοι,

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 27ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας & 15ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής & Νέων Ιατρών, που θα λάβει χώρα τον Απρίλιο του 2021, διαδικτυακά.

Αποτελώντας το πλέον θεσμοθετημένο δρώμενο της ιατρικής φοιτητικής κοινότητας στην Ελλάδα, το ΕΣΦΙΕ, σε όλα τα χρόνια της διοργάνωσής του, υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία στους παρευρισκόμενους. Η περσινή απουσία έγινε αισθητή και αυτό τροφοδοτεί τη θέλησή μας να εργασθούμε για ένα τριήμερο που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Βασικό μας κίνητρο είναι να ικανοποιήσουμε την έμφυτη φιλομάθεια των συνέδρων μας, αλλά και να κινητοποιήσουμε νέα ενδιαφέροντα. Αποδεχόμαστε με ενθουσιασμό το καθήκον της διασφάλισης της ποιότητας των εργασιών, της διοργάνωσης σύγχρονων workshop, της συνεργασίας με διακεκριμένους επιστήμονες, που θα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία. Τα Live Surgeries φυσικά δεν θα λείπουν από το πρόγραμμα, ενώ και η 25η Ολυμπιάδα Ιατρικής Γνώσης έρχεται αναβαθμισμένη & έτοιμη να ανταποκριθεί στα τρέχοντα δεδομένα.

Ταυτόχρονα, το 27ο ΕΣΦΙΕ επιθυμεί να είναι κόμβος του δικτύου των Επιστημών Υγείας, συγκεντρώνοντας φοιτητές & ειδήμονες όλων των ειδικοτήτων από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Το κλίμα απομόνωσης της πανδημίας δεν μας αποθαρρύνει. Η αλληλεπίδραση & ανταλλαγή γνώσεων αποτελεί χρέος της επιστημονικής κοινότητας. Η Οργανωτική Επιτροπή, προερχόμενη από τα Ιωάννινα, που αποτελούν ένα σταυροδρόμι πολιτισμού, ιστορίας & φύσης, επιθυμεί να προσφέρει το ιδανικό φινίρισμα για ένα διαχρονικά αξιομνημόνευτο συνέδριο: τη ζωντανή, έντονη, μοναδική ενέργειά μας, που δεν θα μείνει απαρατήρητη.

Μετά από 19 χρόνια, το ΕΣΦΙΕ επιστρέφει στα Ιωάννινα! 16 – 18 Απριλίου 2021, αναμένουμε να συνδεθείτε & να σας υποδεχτούμε ξανά!

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,
Λουκοπούλου Σπυριδούλα
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 27ου ΕΣΦΙΕ

Top