Χαιρετισμοί

Αγαπητοί συμφοιτητές, συνάδελφοι, σύνεδροι,
Αξιότιμοι καθηγητές, ομιλητές, προσκεκλημένοι,

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 27ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας & 15ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής & Νέων Ιατρών, που θα λάβει χώρα στα Ιωάννινα, τον Απρίλιο του 2021.

Αποτελώντας το πλέον θεσμοθετημένο δρώμενο της ιατρικής φοιτητικής κοινότητας στην Ελλάδα, το ΕΣΦΙΕ, σε όλα τα χρόνια της διοργάνωσής του, υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία στους παρευρισκόμενους. Η περσινή απουσία έγινε αισθητή και αυτό τροφοδοτεί τη θέλησή μας να εργασθούμε για ένα τριήμερο που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Βασικό μας κίνητρο είναι να ικανοποιήσουμε την έμφυτη φιλομάθεια των συνέδρων μας, αλλά και να κινητοποιήσουμε νέα ενδιαφέροντα. Αποδεχόμαστε με ενθουσιασμό το καθήκον της διασφάλισης της ποιότητας των εργασιών, της διοργάνωσης σύγχρονων workshop, της συνεργασίας με διακεκριμένους επιστήμονες, που θα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία. Τα Live Surgeries φυσικά δεν θα λείπουν από το πρόγραμμα, ενώ και η 25η Ολυμπιάδα Ιατρικής Γνώσης έρχεται αναβαθμισμένη!

Ταυτόχρονα, το 27ο ΕΣΦΙΕ επιθυμεί να είναι κόμβος του δικτύου των Επιστημών Υγείας, συγκεντρώνοντας φοιτητές & ειδήμονες όλων των ειδικοτήτων από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Το κλίμα απομόνωσης της πανδημίας δεν μας αποθαρρύνει. Η αλληλεπίδραση & ανταλλαγή γνώσεων αποτελεί χρέος της επιστημονικής κοινότητας και τα Ιωάννινα, ένα σταυροδρόμι πολιτισμού, ιστορίας & φύσης, αρμόζουν για την φιλοξενία της. Η πόλη μας προσφέρει το ιδανικό φινίρισμα για ένα αξιομνημόνευτο συνέδριο: τη ζωντανή, έντονη, μοναδική ενέργειά της, που δεν θα μείνει απαρατήρητη.

Μετά από 19 χρόνια, το ΕΣΦΙΕ επιστρέφει στα Ιωάννινα! 16 – 18 Απριλίου 2021, στο Epirus Palace Hotel, θα είναι τιμή μας να σας υποδεχτούμε ξανά!


Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,
Λουκοπούλου Σπυριδούλα
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 27ου ΕΣΦΙΕ

Top